Popping 182 dni Citácia('2601920','2601920','6','2148')">Oznámiť spamKed že ja sa trošken venujem tomuto štýlu a vyhrala som par súťaži...tak Vás chcem trošku zasvetit do tohoto štylu,ktorý je pre mna naozaj neuveritelnym spôsobom vyjadrenia pocitu s hudby.Mám par aj svojich videii no stále sa mam čomu učit a preto tu postupne pridam nahodne najdene videa s netu aby ste sa čo to priučili.Neskor sa tu možno objavia aj niektoré moje videjka hehe.A nebojte sa podla videa sa to da naučiť.Ja som živím príkladom toho že to ide hehe.Prijemnu zabavu Vaša adminka NIXI :)
take zakladi poppingu na uvod(v tomto videu si najmä všimnite ako sa napinaju svaly.Preto,že ja si myslim že je to zaklad tohoto tanca.:
----------------
v tomto video by ste sa mohli naučit vlnu
-----------------
toto je takzvany ,,pavúk´´ je to skveli prvok ktory môžete vsadit do svojej tanečnej kreacie
------------------
OLD MAN-tu sa trošku naučite pohibovat celim telom byt ohybný a najmä využivat cele telo a nohy!
--------------------
Rolling-tu si potrapite krčne stavce xd.Raz ma stoho seklo v krku xd ale priznam sa a nechcem machrovat ale viem to lepšie ako to robi chlapec na tomto videjku:
--------------------
Rolling Combination-toto je taka kombinacia rollingu ,old manu a Ground Move ja s tohoto vyuzivam najmä ten posun nohy a a otocku.preto že napriklad ohnutie kolien a sed do tzv.dvojiteho W mi nejde koli zraneniu oboch kolien...
---------------------
Ground Move-pri tychto prvkoch si nohamy poumyvate podlahu hehe :)
---------------------
Baby Wave-VLNA aj ked ja ju robim trošku inak a vypadato lepšejšie....ale musite prísť na svoj štýl sami.Hlavne je vediet ako taky základ :)
----------------------
Strobbing-toto je tzv spomaleny záber hehe toto sa este musim doučit stroboskop mi ide ale toto vyzera smiešne podla mna takže sa učim...
----------------------
toto je zaujimave video a podla mna je to aj take zhrnutie všetkych krokov ktore sme si ukazali:
------------------------
ROBOT dancing-podla mna je tento typek celko dobry:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
obidvaja na tomto videu su mojim velkym vzorom!su božsky jednoducho!:pači sa mi hudba všetko jednoducho!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--- HTML a nauka o webe,SERIALY a FILMY na pozretie a download!Music,Online Games,Online Tv, MP3 download,videa,pictures,wallpapers a ovela viac na free-all.wsn.sk
Komentáre: 0 Pozreté: 199
|